Krenuo sa radom prvi i jedini portal gdje ce biti moguce detaljno pregledati Gastro ponudu cijele Hrvatske, Gastro Croatia – www.gastro-croatia.eu .

Cilj projekta je promovirati HRVATSKI TURIZAM kroz Gastro ponudu i tako privuci što veci broj turista. Uz prekrasnu obalu i cisto more, želimo poslati poruku cijelom svijetu da Hrvatska ima i izvrsnu Gastro ponudu. Stranica je prevedena na 27 jezika tako da ce skoro svaki turist od kud god da dolazi moci na svom jeziku pretražiti i pronaci najbolji restoran i jelo za sebe.

Za pocetak krecemo sa 6 županija (Dubrovacko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Šibensko-kninska, Istarska i Primorsko goranska), gdje smo se iskljucivo fokusirali na turisticka mjesta uz more zbog skorog pocetka sezone.
Od jeseni ce portal proširiti svoju ponudu i na kontinentalni dio Hrvatske.

Svaka županija odnosno regija ima svoju web stranicu:

1. Gastro Dubrovnik: www.dubrovnik.gastro-croatia.eu
2. Gastro Split: www.split.gastro-croatia.eu
3. Gastro Zadar: www.zadar.gastro-croatia.eu
4. Gastro Šibenik: www.sibenik.gastro-croatia.eu
5. Gastro Istra: www.istra.gastro-croatia.eu
6. Gastro Rijeka: www.rijeka.gastro-croatia.eu

Pretragu je moguce vršiti po vrsti jela i vrsti kuhinje. Takocer, pretraga se može suziti da svaki turist može izabrati regiju, grad/opcinu, mjesto i da li u nekom ugostiteljskom objektu svira živa glazba. Kompletna tražilica prevedena je na 27 jezika tako da ce svima onima koji docu u Hrvatsku biti jednostavna za snalaženje.
Od 15.05.2016. naše djelatnice krecu u obilazak restorana i hotela u 6 županija kako bi prezentirale projekt Gastro Croatia, a s ciljem promoviranja i predstavljanja Gastro ponude Jadrana i Hrvatske cijelom svijetu!
Želja nam je da prije pocetka sezone, do 15.06.2016. na našem portalu www.gastro-croatia.eu imamo što više ugostiteljskih objekata, kako bi turisti iz cijelog svijeta mogli na jednom mjestu pregledati što vecu i raznovrsniju Gastronomsku ponudu koju Hrvatska nudi.
Vec smo zapoceli sa promocijom samog Portala, kako bi na vrijeme pozvali turiste da ove godine docu ljetovati u Hrvatsku.

0
Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

© 2018 UO Metković
UO Metković | Dio Ideex mreže